TRANSFORMA ELS TEUS TEXANS

AMB ELS TALLERS DE NOVEMBRE

Aquest mes de novembre hem preparat per a tu, dos tallers de transformació molt especials.
Partint d’uns texans vells podràs crear un nou producte, que alhora t’ajudarà a allargar la vida de la teva roba. Recicla, crea y tanca el cicle dels teus jeans amb els nostres Tallers de Novembre!
Encara tenim places lliures per aquests dos tallers:

Transforma els teus texans en paper

És molt probable que tinguis uns texans vells al teu armari, que ja no et poses però et lliga alguna cosa especial a ells, que fa que no te’n desprenguis.
També has començat a pensar en les postals de Nadal que vols enviar aquest any a la teva familia i amics. A més, vols fer alguna cosa creativa i diferent de tot el que és més convencional. Però no saps per on començar…
Però què tenen a veure uns texans vells amb les postals de Nadal? Doncs molt més del que t’imagines!

Al Taller Transforma els teus texans, convertiràs els teus texans vells en paper. El paper que pots fer servir per a les teves postals de Nadal, o el que tu vulguis! T’explicarem tot el procés d’elaboració de la pasta, els fulls i el premsat i coneixeràs les eines necessàries per a dur a terme tot el procés. Descobriràs les diferents tècniques per fer paper reciclat i faràs el teu propi paper a partir d’uns texans vells.

El taller tindrà lloc el proper 17 de Novembre, amb una durada de 6 hores i serà impartit per la Fundació Arrels.

La inscripció prèvia és imprescindible i si la fas online, pots gaudir d’un 10% de descompte.

Deconstrucció. De texà a faldilla

Vols allargar la vida del teus texans? Has sentit a parlar de l’economia circular i ho vols posar en pràctica amb la teva roba? Hem organitzat un monogràfic de transformació, en el que aprendràs a deconstruir uns texans per a transformar-los en una faldilla, al teu gust.

Les possibilitats són infinites i només has de portar uns texans i deixar anar la teva imaginació. Coneixeràs les possibilitats constructives d’un texà i descobriràs exemples transformats i les seves possibles variacions. Realitzaràs el teu plantejament individual i t’explicarem com començar la transformació dels teus jeans en una faldilla.

El taller tindrà lloc el proper 24 de Novembre, amb una durada de 4 hores a la nostra vostra botiga del Carrer Pau Claris, 91.

Clara Mallart és ecodissenyadora i docent a l’Escola Superior de Disseny IED i serà la persona que t’acompanyarà en el desenvolupament del teu projecte, mostrant-te les diferents tècniques que utilitza per crear les seves pròpies col·leccions (moethika.com).

La inscripció prèvia és imprescindible i si la fas online, pots gaudir d’un 10% de descompte.

No calen coneixements previs de costura!!!